Retourneren

U heeft wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heeft u als klant nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u als klant gebruik van u retourrecht dan dient Little home deco het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug te storten. De kosten voor zending terug naar Little home deco wordt in rekening gebracht bij de klant.

Little home deco

Heeft u een klacht?

Het kan natuurlijk voor komen dat een product niet voldoet aan uw wensen. U kunt ons ten alle tijden een mail sturen met uw klacht, wij proberen dan z.s.m. contact met u op te nemen. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar littlehomedeco@hotmail.com.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."