Bruidsboeketten & corsages

Begin september 2020 ben ik in het huwelijksbootje gestapt samen met de liefde van mijn leven. Het was de mooiste dag van mijn leven en dit vergeet ik dan ook nooit meer! Mijn bruidsboeket en corsages had ik zelf ontworpen en gemaakt! Dit vond ik zo leuk om te doen en het geeft een persoonlijke touch, wat uniek is en niemand anders heeft. Ik heb veel complimenten mogen ontvangen over mijn bruidsboeket en corsage. Ik kreeg veel de vraag; ''Sharon, waarom ga je geen bruidsboeketten en/of corsages maken voor toekomstige bruidsparen?''. Ik dacht: ''Ja? Waarom eigenlijk niet? Als ik iemand anders blij kan maken met mijn kunstwerken, zou dat toch fantastisch zijn?! ''.

Ik ben met veel enthousiasme droogbloemen gaan inkopen, niet alleen voor bruidsboeketten en/of corsages. Maar ook om leuke boeketjes voor in huis te kunnen samenstellen.

Mocht je ook graag een droogbloemen bruidsboeket willen die niemand heeft en echt uniek is? Neem dan gerust even contact op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en samenstellingen.

Een gemiddeld boeket kost tussen de €65,- en €80,-